Trakya Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Oryantasyon Eğitimi Verimli Biçimde ve Renkli Karelerle Tamamlanmıştır.

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Öğr.Gör.Volkan DEMİRASLAN'ın koordinatörlüğünde, öğrencimiz Mücahit GÜLEROĞLU’nun video editörlüğümde öğrencimiz Yağmur DEMİRCAN'ın sunuculuğunda hazırlanan oryantasyon eğitimimiz, İstiklal Marşı'nın okunması ve Cumhuriyetimizin 100 Yıllık Şehitleri adına saygı duruşu ve ile açılırken, açılış konuşmasını Bölüm Başkanı Prof.Dr.Erdem UÇAR yaptı. Bölümümüzü temsilen 1.sınıf öğrencimiz Ceren KARAASLAN'ın konuşmasının ardından Fakütemiz Erasmus Birim Koordinatörü Doç.Dr.Elif Ülker DEMİREL'in bilgilendirmesinden sonra Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İrem ÇETİNER'de merkez faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Kariyer Merkezi Öğr. Gör. Ayşe Çelik TAŞTAN'ın sunumu, bölüm öğrencileri ile yapılan röportajlar ve son olarak Öğr.Gör. Dr. Tarık SARIOĞLU'nun Cumhuriyet'in 100.Yıl konuşması ile oryantasyon eğitiminin kapanışı yapıldı.

Bu içerik 26.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 35 kez okundu.