Trakya Üniversitesi

Trakya Üniversitesi 41 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 20 Temmuz 1982 tarihinde kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü ve de Türkiye, Balkanlar ve uluslararası alanda yaptığı çalışmalar ile tanınırlığı yüksek, saygın bir kurumdur.

Avrupa Birliği ülkelerine açılan iki sınır kapısı, Osmanlı ve balkanların mirasçısı ve de Avrupa’nın batıda Asya’ya bağlanan toprakları olan Trakya Bölgesi’nde kurulu olan Edirne kentinde “Geleceğe Köprü” sloganıyla dünyanın dört bir yanından öğrencilere ev sahipliği yapan ve de cihanın beş kıtasına çeşitli programlar aracılığıyla öğrenci gönderen bir eğitim öğretim yurdudur.

Trakya Üniversitesi kendi içinden Çanakkale 18 Mart, Tekirdağ Namık Kemal ve Kırklareli Üniversitesi gibi dört büyük üniversite çıkaran dev akademisyen ve idari personel kadrosuyla yaklaşık 40 bin öğrenciye eğitim veren büyük, güçlü ve köklü bir kurumdur.

Bölümümüz Kuruluşu

Bölümü’müz Trakya Üniversite’sinde kurulan ilk ve tek Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü olma özelliğini taşımaktadır. Bölümümüz ilk defa 2020/2021 Akademik Döneminde ilk 40 öğrencisi ile tanışacaktır.

Bu içerik 04.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1008 kez okundu.