Güneş Okan'ın Sunumlarıyla Yazılım Test Tekniklerine Giriş ve Siber Dünyada Güvende misiniz? Seminerimiz Öğretici ve Keyifli Sunumlarla Tamamlanmıştır.

Bölüm Başkanı Prof.Dr.Erdem UÇAR'ın açılış konuşmasını yaptığı seminderde Yazar-Yönetim Bilişim Sistemleri Uzmanı Güneş Okan bölüm öğrencilerimize "Yazılım Test Tekniklerine Giriş ve Siber Dünya da Güvende miyiz?" sunumlarını gerçekleştirdikten sonra öğrenci ve öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplandırmış ve seminerimiz toplu fotoğraf çekimi ile kapanmıştır.
Seminer sonrası ise Güneş Okan'ın yazarlığını yaptığı kitaplarının yanısıra oğlu Doruk Meriç ile yazdığı Siber Dünya da Güvende misiniz? isimli kitabını öğrencilerimize sergilemiştir.
Bu içerik 07.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 370 kez okundu.