Bölüm Öğretim Elemanı Dr.Öğr.Üys.Erdem DEMİRÖZ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde “AKREDİTASYON VE TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ” Başlıklı Eğitim Verdi.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından 2023 Yılı Teknik Destek Programı 01 Temmuz-Ağustos dönemi kapsamında destek almaya hak kazanan TR21/23/TD-01/0042 sözleşme numaralı proje tamamlandı. Proje kapsamında  akademisyenlerine Trakya Üniversitesi UBF Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Dr.Öğr.Üys.erdem DEMİRÖZ“AKREDİTASYON VE KALİTE YÖNETİMİ” başlıklı eğitim verildi. Eğitimin içeriğinde akreditasyon ve kalite yönetimine ilişkin konular ele alındı. Yükseköğretimde kalite ve akreditasyonun önemi, akreditasyon için kalite odaklı öğretim tasarımı, öğrenci merkezli eğitim anlayışı, öğrenmeyi öğrenmeye yönelik öğrencilerin çok yönlü değerlendirilmesi ve farklı ölçme değerlendirme yaklaşımlarının kullanımı, online- dijital eğitim içeriklerinin kullanımı, Bloom taksonomisi ve önemi üzerinde duruldu.
Bu içerik 18.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 346 kez okundu.