Bölümümüzün "Oryantasyon Eğitimi Programı" yüz yüze gerçekleştirildi.

Bölümümüzün 2021-2022 Akademik Yılı "Ortayntasyon Eğitimi Programı" fakültemizde gerçekleştirildi. Sunuculuğunu 1. sınıf öğrencimiz Sarya ÇETİNER'in yaptığı eğitim programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile açıldı. Programın arz edilmesi sonrası 1.sınıf öğrencimiz Tuğrul EMİR'in sınıfı temsilen yaptığı konuşmanın ardından Edirne tanıtım filmi izlendi. Bölüm Başkanı'mız Prof.Dr.Erdem UÇAR hocamızın "Açılış Konuşması'nın" ardından Trakya Üniversitesi tanıtım filmimiz izlendi. Dr.Öğr.Üys.Erdem DEMİRÖZ'ün "Kariyer Planlama" konulu ve Doç.Dr.Berk KÜÇÜKALTAN'ın "Erasmus" konulu eğitimlerinin ardından Akademik Danışman'lığını Öğr.Gör.Volkan DEMİRASLAN'ın koordine ettiği "Medeniyetlerarası İletişim ve Kültür Topluluğu'nun" tanıtım filminin izlenmesinin ardından Öğr.Gör.Volkan DEMİRASLAN "Yüksek Öğretim Eğitim-Öğretim Mevzuatı" konusunda öğrencilerimize eğitim verdi. Yeni öğrencilerimize, yeni akademik yılda başarılar dileyeyerek program kapanışı gerçekleştirildi.

Resim Resim          Resim

Bu içerik 13.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 42 kez okundu.